Skip to content

Openbaarmaking van Vergoedingen

Deze Openbaarmaking van vergoedingen is er voor uw bescherming en voor het volledig openbaar maken van enige relatie tussen het product of service aanaradingenen de eigenaar/eigenaren van de site, producten of services. De eigenaar van de website is verplicht door het FTC om u te informeren wanneer er een relatie bestaat tussen starteenblog.nl en sommige van de product of services dat het beoordeelt, aanraad of promote.

Starteenblog.nl maak gebruik van affiliate relaties met verkopers voor gelde maken. Dit betekent dat wanneer u klikt op verschillende links, naar verschillende verkopers op deze site, dat dit kan leiden naar commisie voor starteenblog.nl.

De meningen ge-uit op de site zijn deze van onszelf of individuele en zijn niet specifiek de meningen van de verkopers waarmee wij samenwerken. We hebben er voor gekozen om alleen producten die wij goed onderzocht hebben te promoten op starteenblog.nl.

Het verkeer op starteenblog.nl groeit per maand. Veel mensen komen hier voor advies, hulp en support. Wij nemen onze verantwoording het advies en uw vragen erg serieus te nemen.