Skip to content

Over ons

Wij zijn het Starteenblog.nl Team, wij hebben de stap-voor-stap handleiding voor het starten van een blog geschreven, zodat je vandaag nog je blog kan starten!

 

Wij hebben de ervaring met het maken van websites sinds begin 2000. Toen begon het internet pas net met groeien. Dit gaf ons de kans om deel uit te maken van een erg spannende periode waarin dingen snel veranderden.

 

Wist je dat het sindsdien niet langzamer is gaan groeien? Technologie blijft even snel groeien.

 

We hebben dingen zien komen en gaan, maar een van de dingen die bleef en niet veel veranderde was blogggen. Mensen houden ervan om hun gedachte’s en ideeën te delen, en de lezers genieten er van!

Wat is Start Een Blog?

Start Een Blog is een plek waar wij onze kennis van blogs en websites delen. In additie tot onze eigen blogs, hebben veel vrienden en kennisen van ons team gevraagd of wij hen wilde helpen met hun blog. Dit is zo vaak gevraagd dat ze naar ons gingen refereren als het Starteenblog team.

 

Wij dachten dat er wel meer mensen waren die dezelfde vragen hadden omtrent het starten van een blog, maar niet wisten waar ze moesten beginnen. Omdat wij niet iedereen persoonlijk konden helpen hebben we besloten om een blog te starten om mensen te laten zien hoe het precies moet zonder enige ervaring.

 

Toen we moesten verzinnen hoe we de website gingen noemen was starteenblog.nl er gemakkelijk bedacht.

 

Als je meer van ons wilt zien kan je ons volgen op Facebook, Twitter en Google+

 

Recente opmerkingen van Start Een Blog gebruikers

Ik wilde jullie bedanken voor jullie super advies, support and makkelijke stap-voor-stap handleiding.  Ik had nooit verwacht dat iemand zoals ik, zonder enige technische vaardigheden het mogelijk zou maken om haar eigen blog te beginnen. Ik heb nog een hoop te leren, maar deze handleiding was een super goede basis en ik heb super veel zin om meer te weten te komen over bloggen.

Maria

 

Eindelijk heb ik besloten om een blog te starten, maar ik had geen idee hoe ik moest beginnen. Ik ging zoeken en kwam op deze site. Ik las de simpele stappen en binnen 45 minuten had ik een blog draaiend. En ik ben er nog blij mee ook! Ik raad starteenblog.nl zeker aan! Ik heb me ook ingeschreven voor de nieuwsbrief.

Simone

 

SUUUPER bedankt!! Ik ben zo blij om te starten en ik ben dubbel zo blij dat ik jullie handleiding heb gevonden! Nu hoef ik niet door honderden pagina’s handleiding en verschillende sites. Hartstikke bedankt!

Julie